Mittatilauskaapelit

Tiesithän tämän! 

Mikäli et löydä sivuiltamme kaapelia tarpeisiisi, valmistamme sinulle toiveidesi mukaisen mittatilauskaapelin. Käytössämme on laaja liitin- ja kaapelivalikoima, joten voimme valmistaa erikoisemmatkin kaapelit ja pituudet aina 100 metriin asti.

Käytämme lähtökohtaisesti vain laadukkaita Neutrik-liittimiä ja Cordial-kaapeleita. Mutta myös muita laadukkaita kaapeloinitarvikkeita on valikoimissamme.

Mittaamme ja testaamme kaikki valmistamamme kaapelit, jotta voit olla varma, että saamasi kaapeli täyttää odotuksesi ja kestä käyttössä sen mitä ammattikäyttöön tarkoitettu kaapeli kestää voi.

Parhaiten mittatilauskaapelin tilaus onnistuu sähköpostitse. Laitamalla meille osoitteeseen myynti@stpaulssound.fi postia, jossa kerrot haluamasi liittintyypit, kaapelin väritoivomuksen, pituuden ja kuinka monta kaapelia tarvitset. Ilmoitathan lisäksi vielä toimitusosoitteen ja milloin kaapeleiden tulisi olla toimitettuina. Vastaamme viestiisisi pikaisesti tarjouksen kera.

Mikäli et ole varma mitkä osat tai minkälainen kaapeli soveltuu parhaiten käyttöösi, niin soita meille ja me autamme sinua!
Yhteystietomme löydät tästä.

 
Tämän tuoteryhmän tuotteet ovat tällä hetkellä valitettavasti päässeet loppumaan.