Native Instruments Komplete 12

NativeInstrumentsKomplete12_NI25721_1.jpg
NativeInstrumentsKomplete12_NI25721_2.jpg
598,00 €
Tilattavissa
Lähetysaika n. 3-7 arkipäivää
Toimituskulut alk. 7,90 €Nouto myymälästä: 0,00 €
 Lisää ostoskoriin
KOMPLETE 12 kokoaa yhteen pakettiin kokonaiset 53 eri tuotetta, yli 25 000 soundia ja 220 gigaa soittimia ja efektejä.
Native Instruments Komplete 12
- NI KOMPLETE 12 - lajinsa johtava tuotanto-ohjelmisto
- Yhteensä KOMPLETE 12 sisältää huimat 25 000 soundia, jotka on helppo ottaa käyttöön ja aloittaa äänityö melkein saman tien.
- 13 syntetisaattoria, alkaen uskollisista rautaklassikkojen mallinnuksista ja jatkuen kauas perinteisen elektroniikan ulkopuolelle. 80-luvun hittisoundeista tuttu FM-synteesi löytyy FM8:sta, FORM tarjoaa uudet tekstuurit ja tuntematon tulevaisuus avautuu vihdoin MASSIVE X:n avulla, kun päivitys ilmestyy.
- 20 sample-soitinta kuten UNA CORDA ja THE GIANT -pianot, modernin popsoundin SESSION STRINGS 2 ja etniset, perinteiset erikoisuudet DISCOVERY SERIES: MIDDLE EAST -kokoelmasta tarjoavat laajan soitinkirjon. Perkussio- ja rumpupuolella KOMPLETE 12 sisältää viisi eri rytmityökalua, teknosta leffaorkestraatioihin. BATTERY 4 on perinteisten rumpusettien paletti, TRK-01 konesoundien kuningas ja POLYPLEX tarjoaa loputtomasti hienompaa ja randomimpaa säätövaraa keksijöiden ja kokeilijoiden iloksi.
- 10 ekspansio-pakkia laajentaa kokonaisuutta joka suuntaan, ja tarjolla on niin synapresettejä, rumpu- ja perkussiosettejä, ääniä ja sampleja kuin looppeja. Huippuluokan artistit ja tuottajat ovat väkertäneet ääniä iloksemme, ja lopputulokset toimivat niin työasemissa kuin NI-tuotteissa kuten MASSIVE, BATTERY 4 ja MONARK.
- 15 efektiä luo lähes loputtomat mahdollisuudet soundien muokkaukseen ja hienosäätöön. Studiolaatuiset tehosteet REPLIKAn viivealgoritmeista klassisen-vinoihin MOD PACK -tehosteihin ja perinteisiin efekteihin, vahvistin- ja kaappimallinnuksiin jotka löytyvät GUITAR RIG 5 PROn 53 efektistä ja 17 simulaatiosta.

SYSTEM REQUIREMENTS

macOS 10.12 or 10.13 (latest update)

Windows 7, 8, or 10 (64-bit, latest Service Pack)

Intel Core i5 or equivalent CPU, 4 GB RAM (6 GB recommended)

10 GB free disk space (170 GB for complete installation)

Graphics hardware support for OpenGL 2.1 or higher

An internet connection is required to install and activate the products in this collection. Once installed, all products can be used offline. Certain products may require additional free downloads.

Note: MASSIVE X requires an AVX-compatible CPU to run.

SUPPORTED INTERFACES

Supports ASIO, Core Audio, WASAPI
Runs in 64-bit VST, AU, AAX hosts

Native Instruments KOMPLETE 12 kokoaa yhteen pakettiin kokonaiset 53 eri tuotetta, yli 25 000 soundia ja 220 gigaa soittimia ja efektejä. Mukana ovat mm. KONTAKT 6, TRK-01, DISCOVERY SERIES: MIDDLE EAST, SESSION STRINGS 2, MOD PACK ja 10 lisälaajennusta. Koko paketin ostaja säästää yli 85% ohjelmien omista hinnoista, ja kun ostaa KOMPLETE 12 -paketin nyt, saa virtuaalisen analogisyna MASSIVEn kauan odotetun seuraajan MASSIVE X:n ladattavaksi veloituksetta heti kun se valmistuu!

Kattava kokoelma työkaluja tarkoittaa enemmän ääntä ja enemmän luovaa vapautta, kaikki yhden kokonaisuuden puitteissa. Uusi, laaja päivitys tuo mukaan paitsi uudet synat, samplet ja soittimet, myös upouudet lisälaajennukset. Koskaan ei tyylien kirjo ole ollut näin monipuolinen, ja maustetta löytyy joka lähtöön. Uusin KOMPLETE tuo peliin 9 uutta soitinta ja efektiä, 10 Expansions-laajennusta, yhteensä yli 50 eri soitinmallinnusta ja efektiä.

Kun valmiit soittimet eivät riitä, on aina mahdollista rakentaa lisää. KOMPLETE 12 tarjoaa kaksi rakennusalustaa: KONTAKT 6:n edistyneen samplauksen ja REAKTOR 6:n modulaarimallinnuksen. Yhdessä ne tarkoittavat tuhansia NI-soittimia ja sovelluksia, satojen valmistajien yhteistyötä ja tietenkin alati kasvavaa käyttäjien yhteisöä. Kehitykseen on helppo päästä kiinni aloittamalla valmiista, vakiona seuraavista kirjastoista, ja siirtyä asteittain syvemmälle audionluonnin saloihin.
Oletko ostanut tämän tuotteen?

Lisätiedot:
  • Takuu: 2 vuotta
Tuotteen toimituskulut
Nouto valitsemastasi postista 7,90 €
Nouto Postin pakettiautomaatista 7,90 €
Pikatoimitus Kotiovelle 17,80 €
Nouto Matkahuollosta 9,90 €
Nouto Matkahuollosta tai Matkahuollon Pakettipisteistä 9,90 €
Nouto myymälästä 0,00 €