Native Instruments Komplete 12 Ultimate

_NI25726_1.jpg
_NI25726_2.jpg
1 190,00 €
Tilattavissa
Lähetysaika n. 3-7 arkipäivää
Toimituskulut alk. 7,90 €Nouto myymälästä: 0,00 €
 Lisää ostoskoriin
KOMPLETE 12 ULTIMATE sisältää huimat 45 000 soundia, jotka on kuitenkin helppo ottaa käyttöön.
Native Instruments Komplete 12 Ultimate
- NI KOMPLETE 12 ULTIMATE - äärimmäisen laaja tuotanto-ohjelmisto
- Yhteensä KOMPLETE 12 ULTIMATE sisältää huimat 45 000 soundia, jotka on kuitenkin helppo ottaa käyttöön ja aloittaa äänityö uudelta, massiiviselta pohjalta.

- 16 orkesteri- ja elokuvamusiikin tekoon tarkoitettua soitinta kuten SYMPHONY ESSENTIALS – COLLECTION -kirjasto, suoraan toimintaan valmiit ACTION STRINGS ja ACTION STRIKES sekä reilusti säätöä tarjoavat THRILL, KINETIC TOYS ja KINETIC METAL.
- 16 syntetisaattoria, alkaen uskollisista rautaklassikkojen mallinnuksista ja jatkuen kauas perinteisen elektroniikan ulkopuolelle. 80-luvun hittisoundeista tuttu FM-synteesi löytyy FM8:sta, ainoastaan KOMPLETE 12 ULTIMATEsta löytyvät REAKTOR 6-tehomyllyt FLESH, RAZOR ja SKANNER XT, uuden etsijän FORM tarjoaa ennenkuulemattomat tekstuurit ja tuntematon tulevaisuus avautuu vihdoin MASSIVE X:n avulla, kun päivitys ilmestyy.
- 30 sample-soitinta kuten UNA CORDA, ALICIA'S KEYS ja THE GIANT -pianot, modernin popsoundin SESSION STRINGS PRO 2 ja perinneherkut DISCOVERY SERIES: COLLECTION -kokoelmasta tarjoavat laajan soitinkirjon. Perkussio- ja rumpupuolella KOMPLETE 12 ULTIMATE sisältää 12 eri rytmityökalua, teknosta leffaorkestraatioihin ja täyden kattauksen klassisia Abbery Road -rumpusoundeja. BATTERY 4 on perinteisten rumpusettien paletti, POLYPLEX tarjoaa loputtomasti hienompaa ja randomimpaa säätövaraa keksijöiden ja kokeilijoiden iloksi ja DAMAGE vie visiot äärimmilleen.
- 20 ekspansio-pakkia laajentaa kokonaisuutta joka suuntaan, ja tarjolla on niin synapresettejä, rumpu- ja perkussiosettejä, ääniä ja sampleja kuin looppeja. Huippuluokan artistit ja tuottajat ovat väkertäneet ääniä iloksemme, ja lopputulokset toimivat niin työasemissa kuin NI-tuotteissa kuten MASSIVE, BATTERY 4 ja MONARK.
- 28 efektiä luo lähes loputtomat mahdollisuudet soundien muokkaukseen ja hienosäätöön. Studiolaatuiset tehosteet REPLIKA XT'n viivealgoritmeista retrofuturistisiin EFFECTS SERIES – MOD PACK ja CRUSH PACK -tehosteihin, SOLID MIX SERIES, VINTAGE COMPRESSORS -työkaluihin ja perinteisiin mallinnuksiin jotka löytyvät GUITAR RIG 5 PROn 53 efektistä ja 17 vahvistinsimulaatiosta.


SYSTEM REQUIREMENTS

- macOS 10.12 or 10.13 (latest update)
- Windows 7, 8, or 10 (64-bit, latest Service Pack)
- Intel Core i5 or equivalent CPU, 4 GB RAM (6 GB recommended)
- 20 GB free disk space (490 GB for complete installation)
- Graphics hardware support for OpenGL 2.1 or higher.

An internet connection is required to install and activate the products in this collection. Once installed, all products can be used offline. Certain products may require additional free downloads.

Note: MASSIVE X requires an AVX-compatible CPU to run.

SUPPORTED INTERFACES

- Supports ASIO, Core Audio, WASAPI
- Runs in 64-bit VST, AU, AAX hosts

Native Instruments KOMPLETE 12 ULTIMATE kokoaa yhteen pakettiin kokonaiset yli 100 huippuluokan soitinta ja efektiä, yli 45 000 soundia, yhteensä yli 600 gigaa herkkuja. Mukana ovat mm. SESSION GUITARIST – ELECTRIC SUNBURST, THRILL, KONTAKT 6 sekä täydellinen SYMPHONY ESSENTIALS – COLLECTION -kokoelma. Koko paketin ostaja säästää yli 85% ohjelmien omista hinnoista, ja kun ostaa KOMPLETE 12 -paketin nyt, saa virtuaalisen analogisyna MASSIVEn kauan odotetun seuraajan MASSIVE X:n ladattavaksi veloituksetta heti kun se valmistuu!

Rajattomasti ääniä ja rajaton vapaus laajentaa palettia, siinä uusi haaste artisteille, tuottajille ja tekijöille. Uusi, entistä massiivisempi ohjelmapäivitys tuo mukaan paitsi uudet synat, samplet ja soittimet, myös upouudet laajennukset. Koskaan ei tyylien kirjo ole ollut näin kattava. Uusin KOMPLETE 12 ULTIMATE tuo 16 uutta soitinta ja efektiä, 20 Expansions-laajennusta, yhteensä yli 100 eri soitinmallinnusta ja efektiä.

Kun valmiit soittimet eivät riitä, on aina mahdollista rakentaa lisää. KOMPLETE 12 ULTIMATE tarjoaa kaksi rakennusalustaa: KONTAKT 6:n edistyneen samplauksen ja REAKTOR 6:n modulaarimallinnuksen. Yhdessä ne tarkoittavat tuhansia NI-soittimia ja sovelluksia, satojen valmistajien yhteistyötä ja tietenkin alati kasvavaa käyttäjien yhteisöä. Kehitykseen on helppo päästä kiinni aloittamalla valmiista, vakiona seuraavista kirjastoista, ja siirtyä asteittain syvemmälle audionluonnin saloihin.
Oletko ostanut tämän tuotteen?

Lisätiedot:
  • Takuu: 2 vuotta
Tuotteen toimituskulut
Nouto valitsemastasi postista 7,90 €
Nouto Postin pakettiautomaatista 7,90 €
Pikatoimitus Kotiovelle 17,80 €
Nouto Matkahuollosta 9,90 €
Nouto Matkahuollosta tai Matkahuollon Pakettipisteistä 9,90 €
Nouto myymälästä 0,00 €