Native Instruments Komplete 12 Ultimate Collectors Edition

_YNI25731_1.jpg
_YNI25731_2.jpg
1 599,00 €
Tilattavissa
Lähetysaika n. 3-7 arkipäivää
Toimituskulut alk. 7,90 €Nouto myymälästä: 0,00 €
 Lisää ostoskoriin
Native Instruments KOMPLETE 12 ULTIMATE Collector's Edition - vielä laajaakin laajempi tuotanto-ohjelmisto.
Native Instruments Komplete 12 Ultimate Collectors Edition
- Native Instruments KOMPLETE 12 ULTIMATE Collector's Edition - vielä laajaakin laajempi tuotanto-ohjelmisto
- Yhteensä KOMPLETE 12 ULTIMATE Collector's Edition sisältää huimat 90 000 soundia, jotka on todella helppo ottaa käyttöön, ja taivas on rajana.

- KOMPLETE 12 ULTIMATE Collector's Edition tarjoaa kaksi rakennusalustaa: KONTAKT 6:n edistyneen samplauksen ja REAKTOR 6:n modulaarimallinnuksen. Yhdessä ne tarkoittavat tuhansia NI-soittimia ja sovelluksia, satojen valmistajien yhteistyötä ja tietenkin alati kasvavaa käyttäjien yhteisöä. Kehitykseen on helppo päästä kiinni aloittamalla valmiista, vakiona seuraavista kirjastoista, ja siirtyä asteittain syvemmälle audionluonnin saloihin.
- 16 orkesteri- ja elokuvamusiikin tekoon tarkoitettua soitinta, kaikki kuusi SYMPHONY SERIES – COLLECTION -kirjastoa, suoraan toimintaan valmiit ACTION STRINGS ja ACTION STRIKES sekä reilusti säätöä tarjoavat THRILL, KINETIC TOYS ja KINETIC METAL.
- 16 syntetisaattoria, alkaen uskollisista rautaklassikkojen mallinnuksista ja jatkuen kauas perinteisen elektroniikan ulkopuolelle. 80-luvun hittisoundeista tuttu FM-synteesi löytyy FM8:sta, ainoastaan KOMPLETE 12 ULTIMATEsta löytyvät REAKTOR 6-tehomyllyt FLESH, RAZOR ja SKANNER XT, uuden etsijän FORM tarjoaa ennenkuulemattomat tekstuurit ja tuntematon tulevaisuus avautuu vihdoin MASSIVE X:n avulla, kun päivitys ilmestyy.
- 30 sample-soitinta kuten UNA CORDA, ALICIA'S KEYS ja THE GIANT -pianot, modernin popsoundin SESSION STRINGS PRO 2 ja perinneherkut täydestä DISCOVERY SERIES: COLLECTION -kokoelmasta tarjoavat laajan soitinkirjon. Perkussio- ja rumpupuolella KOMPLETE 12 ULTIMATE Collector's Edition sisältää 12 eri rytmityökalua, teknosta leffaorkestraatioihin ja täyden kattauksen klassisia Abbery Road -rumpusoundeja. BATTERY 4 on perinteisten rumpusettien paletti, POLYPLEX tarjoaa loputtomasti hienompaa ja randomimpaa säätövaraa keksijöiden ja kokeilijoiden iloksi ja DAMAGE vie visiot äärimmilleen.
- 50 ekspansio-pakkia laajentaa kokonaisuutta joka suuntaan, ja tarjolla on moneen eri genreen niin synapresettejä, rumpu- ja perkussiosettejä, ääniä ja sampleja kuin looppeja. Huippuluokan artisten ja tuottajien työn tulokset toimivat niin työasemissa kuin sellaisissa NI-tuotteissa kuin MASSIVE, BATTERY 4 ja MONARK.
- 28 efektiä luo lähes loputtomat mahdollisuudet soundien muokkaukseen ja hienosäätöön. Studiolaatuiset tehosteet REPLIKA XT'n viivealgoritmeista retrofuturistisiin EFFECTS SERIES – MOD PACK ja CRUSH PACK -tehosteihin, SOLID MIX SERIES, VINTAGE COMPRESSORS -työkaluihin ja perinteisiin mallinnuksiin jotka löytyvät GUITAR RIG 5 PROn 53 efektistä ja 17 vahvistinsimulaatiosta.


SYSTEM REQUIREMENTS
macOS 10.12 or 10.13 (latest update)

Windows 7, 8, or 10 (64-bit, latest Service Pack)

Intel Core i5 or equivalent CPU, 4 GB RAM (6 GB recommended)

30 GB free disk space (670 GB for complete installation)

Graphics hardware support for OpenGL 2.1 or higher

An internet connection is required to install and activate the products in this collection. Once installed, all products can be used offline. Certain products may require additional free downloads.

Note: MASSIVE X requires an AVX-compatible CPU to run.
SUPPORTED INTERFACES

Supports ASIO, Core Audio, WASAPI
Runs in 64-bit VST, AU, AAX hosts

Native Instruments KOMPLETE 12 ULTIMATE Collector's Edition kattaa pöytään yli 150 huippuluokan soitinta ja efektiä, yli 90 000 soundia, yhteensä yli 900 gigaa herkkuja joista valita. Mukana ovat mm. SESSION GUITARIST – ELECTRIC SUNBURST, THRILL, KONTAKT 6 sekä täydellinen SYMPHONY SERIES – COLLECTION. Koko paketin ostaja säästää yli 85% ohjelmien omista hinnoista, ja kun ostaa KOMPLETE 12 -paketin nyt, saa virtuaalisen analogisyna MASSIVEn kauan odotetun seuraajan MASSIVE X:n ladattavaksi veloituksetta heti kun se valmistuu!

15 vuotta, 150 tuotetta ja suorastaan eeppiset mitat saavuttava kokoelma - siinäpä KOMPLETEn perusajatus päivitettynä. Kun kaikki NI-keksinnöt vuonna 2003 pakattiin samaan pakettiin ja hinta pyöristettiin tarjoustasolle, oli kokoelmaa yhdeksän plug-iniä ja 23 CD-ROM-levyä kattoi kaiken. Nyt, 15 vuotta myöhemmin, on tarjolla käytännössä rajattomasti ääniä ja lähes loputon paletti artisteille, tuottajille ja tekijöille. Uusi, entistä massiivisempi kokoelma tuo mukaan paitsi uudet synat, samplet ja soittimet, myös upouudet laajennukset. Koskaan ei tyylien kirjo ole ollut näin kattava. Uusin KOMPLETE 12 ULTIMATE Collector's Edition tuo yhteensä yli 150 eri soitinmallinnusta, efektiä ja laajennusta 85% alennuksella listahinnoista.

Mukana on tietenkin koko KOMPLETE 12 ULTIMATE, joka tarjoaa yli sata valmista soitinta, ja yli 47 000 soundia, tuhansia sovelluksia, satojen valmistajien yhteistyötä ja alati kasvavaa käyttäjien yhteisöä. Kehitykseen on helppo päästä kiinni aloittamalla valmiista, vakiona seuraavista kirjastoista. Mukana on myös täysi SYMPHONY SERIES – COLLECTION jonka kuusi ammattilaislaadun orkesterikirjastoa yhdistävät maailman huippumuusikoiden tallenteet tehokkaaseen käyttöliittymään. 50 EXPANSIONS-laajennusta ovat genrekohtaisesti koottuja tehopakkeja rumpuseteistä, synapreseteistä ja sampleista.

KOMPLETE 12 ULTIMATE Collector's Edition tarkoittaa 22 uutta soitinnosta ja efektiä sekä 50 EXPANSIONS -laajennusta. Nyt määritetään täydellinen kattavuus.
Oletko ostanut tämän tuotteen?

Lisätiedot:
  • Takuu: 2 vuotta
Tuotteen toimituskulut
Nouto valitsemastasi postista 7,90 €
Nouto Postin pakettiautomaatista 7,90 €
Pikatoimitus Kotiovelle 17,80 €
Nouto Matkahuollosta 9,90 €
Nouto Matkahuollosta tai Matkahuollon Pakettipisteistä 9,90 €
Nouto myymälästä 0,00 €