Toimitus- ja maksutavat

 
Toimitustavat


a) Postipaketti

• Posti 16: Toimitus postitoimipaikkaasi 
• 7,90 € / tilaus 

b) Toimitus pakettiautomaattiin / SmartPost
• Toimitus asiakkaan ilmoittamaan noutopisteeseen
• 7,90 € / tilaus

HUOM! SmartPOST -automaattiin menevän paketin maksimimitat ovat 60x36x60 cm. Mikäli paketti ei mahdu (liian suuri koko tai pakettiautomaatti on täynnä) SmartPOST -automaattiin, paketti ohjataan lähimpään postitoimipaikkaan. Tarkista saapumisilmoituksesta paketin noutopaikka. 

c) Postin kotiinkuljetus 
•  Posti 21:Kuljetetaan perille vastaanottajan kanssa sovittuna ajankohtana (mahdollinen kellonaika voi vaihdella aluekohtaisesti)
• 24,90 € / tilaus
 - Posti 14: posti toimittaa paketin suoraan kotiovellesi 
 - 17,80 € / tilaus


d) Matkahuolto
• Matkahuollon toimipaikkojen lisäksi tilaukset voi noutaa Siwa-, Valintatalo- sekä Euromarket-myymälöistä.
• 9,90 € / tilaus 
• Matkahuolto toimittaa paketin suoraan asiakkaan kotiovelle. Jakelu sovitaan asiakkaan kanssa puhelimitse.
• 14,00 € / tilaus

Kun annatte sähköpostiosoitteenne tilaajatietoihin saatte Matkahuollon seurantanumeron toimitusvaiheessa sähköpostiinne, jolla voitte seurata tilauksenne etenemistä. 

e) Nouto myymälästämme (ma-to 11-18, pe 11-17) tai sopimuksen mukaan.

• Säntikuja 5, 03100 NUMMELA 
• Ei kuluja

Mikäli lähetyksen koko, paino, sisältö tai muoto ei sovellu valittuun lähetystapaan, myyjällä on oikeus valita parempi toimitustapa.

 
Toimitusaika

Tuotteidemme toimitusaika on 1 - 3 työpäivää. Pyrimme aina mahdollisimman pikaiseen toimitukseen. Olemme asiakkaisiin mahdollisimman pikaisesti yhteydessä sähköpostitse tai puhelimitse mikäli havaitsemme toimitusajan kestävän normaalia pidempään.Maksutavat

Tuotteet ja niiden postikulut maksetaan tilauksen yhteydessä. Verkkokaupassa voidaan maksaa seuraavilla maksutavoilla: Nordea, Osuuspankki, Danske Bank, Tapiola, Aktia, Nooa, Paikallisosuuspankit, Säästöpankit, Handelsbanken, S-Pankki, Ålandsbanken sekä luottokortit. Maksaminen tapahtuu Paytrail Oy:n sivuston kautta.

 

 

Maksut Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla

Mikäli haluat maksaa Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla, Demo Yritys toimii ainoastaan tuotteiden ja palveluiden markkinoijana ja lisäksi toimittaa tuotteet ostajalle. Reklamaatioista vastaa Paytrail Oy.

Paytrail Oy toimii Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla tehtävissä maksuissa tuotteen myyjänä ja kauppa syntyy asiakkaan ja Paytrail Oy:n välille. Myyjän vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet. Paytrail Oy on myös maksun saaja.

Paytrail Oy
y-tunnus: 2122839-7
Innova 2, Lutakonaukio 7,
40500 JYVÄSKYLÄ
Puhelin: 0207 181824

 

 

Verkkopankit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksu- ja rahoituspalvelun toteuttaa Paytrail Oy (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oy ostaa maksusuorituksen ja tilittää sen kauppiaalle. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

 

 


Klarna lasku - 14 päivää maksuaikaa

Täysi-ikäiset asiakkaat voivat tilata tuotteet laskulla. Saat paketin mukana laskun, jossa on 14 päivää korotonta maksuaikaa.

Et voi tilata tuotteita laskuun silloin, kun tilaat tuotteet jollekin toiselle tai olet muutoin antanut toimitusosoitteeksi jonkun muun kuin väestörekisterissä olevan osoitteesi.

Kun valitset laskun maksutavaksesi, tarkistamme luotto- ja osoitetietosi.

Lue lisää laskulla maksusta klikkaamalla tästä

Osamaksu - Klarna tili         

Voit maksaa tilauksesi osissa käyttämällä Klarnan osamaksu maksutapaa. Klarnan osamaksulla maksaessasi Klarna Oy avaa sinulle ensimmäisen tilauksen yhteydessä tilin automaattisesti.

Voit lyhentää tilin loppusummaa itse valitsemissasi kuukausierissä, kuitenkin vähintään joko 9€ tai 1/24 laskun loppusummasta riippuen siitä, kumpi on suurempi. Voit aina halutessasi maksaa laskun loppusumman myös kerralla pois.

Kaikki Klarnan osamaksulla maksamasi ostokset yhdistyvät automaattisesti samalle tilille ja samalle kuukausilaskulle, myös silloin kun maksat Klarnan osamaksulla muissa verkkokaupoissa asioidessasi. Saat kuukausittain siis vain yhden laskun, jossa on tilausmäärästä huolimatta vain yksi laskutuslisä. Kun olet maksanut laskun loppusumman, tili sulkeutuu automaattisesti.

Osamaksuvaihtoehtojen kulut:

Maksuaika

Vuosikorko

Avausmaksu

Laskutusmaksu

3kk

0%

9,90 €

3,95 €

6kk

0%

19 €

3,95 €

12kk

0%

29 €

3,95 e

24kk

9,95%

29 €

3,95 €

36kk

9,95%

29 €

3,95 €

Tili

22%

0 €

3,95 €

Ostoksesi hyväksymiseksi sinulta kysytään ostoskorissa henkilötunnuksesi, väestörekisteriin ilmoittamasi osoite ja tiedot vuosituloistasi. Saat päätöksen tilauksesi hyväksymisestä välittömästi tilauksen vahvistettuasi. Ensimmäisen kerran Klarnan osamaksulla maksaessasi sinulle lähetetään postitse tilisopimus, joka sinun tulee allekirjoittaa ja lähettää Klarna Oy:lle.

Muista lukea huolellisesti Klarnan osamaksun tiliehdot osoitteessa: www.klarna.com/klarna-tiliehdot.pdf 

Laskuihin liittyviin kysymyksiin saat vastauksia nyt myös käyttämällä Klarnan sähköistä asiakaspalvelulomaketta osoitteessa
www.klarna.com

Lue lisää osamaksulla maksusta klikkaamalla tästä

 
Paytrail -maksutapa (yrityksille): Yritysasiakkaiden jotka maksavat paytrailillä (eli laskulla) täytyy ensin painaa asiakaskortille yritysasiakkaille ruksi X verkkokaupan yritysasiakas, jotta tämä onnistuu.

Tämän jälkeen ks. asiakkaalle aukeaa verkkokaupassa kassa sivulla yhtenä maksutapana laskutus (Paytrail).