Takuu, huolto ja asiakaspalautukset


Tuotteiden takuu ja huolto

Myymiemme tuotteiden takuu määräytyy aina valmistajan/maahantuojan määrittelemien takuuehtojen mukaisesti. Kuluttaja on velvollinen tutustumaan tuotteen mukana toimitettuihin takuuehtoihin ennen tuotteen käyttöönottoa. Takuu kattaa pääsääntöisesti ainoastaan tuotteessa olevat valmistus- ja materiaalivirheet. Takuuaika on määritelty tuotetiedoissa.

Takuukorjaus ja -huolto tehdään aina valmistajan tai maahantuojan takuuehtojen mukaisesti. Huoltoaika-arvio saadaan aina tapauskohtaisesti maahantuojalta tai valmistajalta.

Takuuasioissa olethan yhteydessä meihin joko sähköpostitse osoitteeseen
myynti(at)stpaulssound.fi tai puhelimitse numeroon 010 281 3730 (ma - pe 11.00 - 17.00).Tuotteiden palautukset


Myymillämme tuotteilla on kuluttajansuojalain mukainen etämyyntiä koskeva 14 vuorokauden palautusoikeus. Palautettavan tuotteen tulee kuitenkin olla käyttöönottamaton sekä uutta vastaavassa ja muuttumattomassa kunnossa. Tuotteen myyntipaketin sisältöineen tulee myös olla jälleenmyyntikelpoinen.

Palautusoikeus ei koske asiakkaan rekisteröimiä ohjelmistoja, hygieniatuotteita (kuten In-Ear -sovitteita tai -kuulokkeita), määrämittaan leikattuja kaapeleita tai asiakkaan toivomuksesta tilattuja tai tehtyjä erikoistuotteita.

Palautuksesta tulee ilmoittaa ja sopia ennen tuotteen lähettämistä sähköpostitse osoitteeseen myynti(at)stpaulssound.fi tai puhelimitse numeroon 010 281 3730 (ma - pe 11.00 - 17.00).

Pyydämme palauttamaan tuotteet Matkahuollon tai Postin asiakaspalautuksena osoitteeseen:

St. Paul’s Sound Oy
Joukolankuja 2
03100 NUMMELA


Asiakaspalautuskoodin saat meiltä ottamalla meihin yhteyttä
myynti@stpaulssound.fi tai puhelimitse numeroon 010 281 3730 (ma - pe 11.00-17.00).

Sama palautusoikeus koskee vioittuneita tuotteita tai mikäli olette saaneet muuten virheellisen toimituksen.


Pyydämme ilmoituksessanne kuitenkin ystävällisesti ilmoittamaan:

  • Palautuksen syyn (mikäli viottunut tai väärä tuote)
  • Tilaajan tunnistetiedot (nimi / tilausnumero)

 

Takaisinmaksu

 

Korttimaksu tai verkkopankkimaksu:

Mikäli olet suorittanut maksun kortilla tai verkkopankin kautta, takaisinmaksu suoritetaan samalle kortille/tilille, jolta olet maksun alunperin suorittanut. Takaisinmaksun suorittaa verkkokauppamme maksupalveluita hallinnoiva Klarna.

 

Klarna-lasku:

Mikäli olet valinnut maksutavaksi Klarna-laskun, saat sähköpostitse tilauksestasi päivitetyn laskun, kun palautuksesi on käsitelty. Mikäli palautat koko tilauksen, laskusi mitätöidään palautuksen käsittelyn yhteydessä.